Veranda Kurulumu

Özellikle ahşap olarak tasarlanan verandalar pergule ayağı kullanılarak yapılması ile göze daha hoş göründüğü için tercih edilmektedir.

Veranda Kurulumu

Veranda binaların zemin katında bulunan zeminle aynı hizada yapılan ve üzeri ahşap bir çatı ile kapatılan yanları açık olarak tasarlanan bir bölümdür. Bu yapılacak olan veranda hem sıcak havalarda gölgesinde oturabileceğiniz ve çeşitli aktivitelerinizi yapabileceğiniz bölüm olacaktır hem de yapının görünümünü güzelleştirecek ve değerine değer katacaktır. Özellikle ahşap olarak tasarlanan verandalar pergule ayağı kullanılarak yapılması ile göze daha hoş göründüğü için tercih edilmektedir.

 Ahşap Verandalar Dış Etkilere Dayanıklı mı?

 Ahşap olarak yaptıracağınız verandanın dış etkilerden yani su, güneş ve nemden etkilenmemesi için ahşap olan yüzeyde iyi bir izolasyon malzemesi ile yalıtımın yapılması şarttır. Bu Ahşap yapının ayaklarının ve bağlantı bölümlerinin dayanıklı olması için özel mekanizmaların kullanılması gerekmektedir. Yere bağlanan bölümünde kullanılacak olan pergule ayağı paslanmayacak ve taşıyıcı kolonların daha sağlam bir şekilde ayakta durmasına da yardımcı olacaktır. Elbette bu pergule ayağı montajı özel bir işçilik gerektirmekte ve mutlaka ustası tarafından yapılması gerekmektedir.

Verandanın imalatını yapacak olan ustalar pergule ayağı montajı konusunda dikkatli olmaları halinde montajın yapılacağı yüzeye de kesinlikle zarar vermeyecek ve görsellik kusursuz olacaktır. Firma veranda yapılırken size hangi tür pergule ayağı kullanılması konusunda fikir verecek ve sizin de onay vereceğiniz bağlantı elemanın alınması ile birlikte pergule ayağı montajı doğru bir şekilde yapılacak ve verandanın görüntüsü de mükemmel olacaktır. Bu bağlantı elemanları verandanın ömrünün uzun olmasını sağlayacaktır.